vineri, 4 iunie 2010

LA MARE,LA SOARE...







Fetitele sunt goale,ar continua multi titlul,dupa versurile melodiei.
Indiferent de cum arata,acolo toate se cred adevarate zeite ale frumusetii.Unele investesc peste an in silicoane si alte implanturi pentru a acoperi frustrarile si complexele cu plastic,artificial.
Altele,investesc si ele,insa in alt sens.In mers la hypermarket-ul din colt si cumparat 10 paini,kg de carnita de porc si alte bunatati pe care le ingurgiteaza fara sa gandeasca.Si sa vezi desfatare a privirii cand se revarsa pe cate un petec foarte considerabil de nisip.
N-am inteles neglijenta anumitor dudui care nu se uita in oglinda inainte de a se afisa pe plaja care mai pline de celulita si vergeturi,care mai cu burta curgand peste chilot etc.Multe cred ca daca se ard la solar si apar cu parul alb(pardon blond platinat),in contrast cu "superbul bronz",nimeni nu mai baga de seama in ce hal le danseaza tesutul adipos de pe posterior.Doar au silicoane si botox in boticul roz intepenit.
Trebuie doar sa mai se duca seara in BAMBOO si sa-si faca poze in toaleta(dupa ce au ragait hot dog si scuipat seminte pe ritmuri de Salam pana atunci),poate poate le agata vreun fotbalist pe Facebook si se scot si ele din foame si automat si din anonimat.
Asta dupa ce au stat ca tutele pe plaja toate ziua si soarele amiezii le-a prajit si neuronul acela care se lovea din colt in colt alergand sa se ascunda de caldura,in creierasul lor cat o aluna.

Mi se pare tare trist peisajul acesta tot mai pestrit.Si parca pentru mine mers la mare inseamna si altceva decat stat si adormit la soare pana te faci negru ca taciunele.Imi mai suna cunoscut inca:
-foc pe plaja;
-petrecere in aer liber cu gasca de prieteni,la malul marii;
-cantat noaptea la chitara;
-prins rasaritul;
-Vama Veche si...vama veche din nou(trupa si statiunea).Pentru ca muzica lor e sinonima cu marea,soarele si vacanta pentru mine.EEH,CE VIATA!Si,nu.Nu e melancolia caracteristica multora,cand mai sunt cateva ore pana ce mai imbatranesc un an(23 maine?!!!OMG!Dar suna bine pana la urma)
Am de gand sa le bifez pe toate vara asta.
"Trebuie sa ajung pe-o terasa la mare
Sa-mi pierd vremea pe plaja
Sa ma-mbat si sa cant
Sa m-astepti pe nisip..."

4 comentarii:

  1. da femeile sant goale...si sant foarte frumoase...si isi doresc la fel de mult ca si barbatii...sa simta pasiunea...

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) foarte tare partea asta "Asta dupa ce au stat ca tutele pe plaja toate ziua si soarele amiezii le-a prajit si neuronul acela care se lovea din colt in colt alergand sa se ascunda de caldura,in creierasul lor cat o aluna."
    apropo...ai o leapsa la mine la blog:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu inca lucrez la asta 8-|
    Deocamdata m-am obisnuit cu chitara si stiu vreo doua acorduri dar nu stiu asa sa cant...
    Trebuie sa iau lectii cred ca de la toamna.Daca nu are cine sa ma invete...

    RăspundețiȘtergere