marți, 13 aprilie 2010

DIVA DE...LAND OF CHOICE

ROMANIA 2010.Sau "THE LAND OF CHOICE" cum intentioneaza sa o promoveze,mai mult sau mai putin inspirat,cineva in lume.Si la asa tara,nu putem avea decat asa "persoanje" care o populeaza.ASA cum urmeaza sa descoperiti in cele ce urmeaza.

Un prim specimen regasit tot mai des pe plaiurile mioritice este pseudo-diva.Semnalmente dupa care poate fi recunoscuta:

-unghii NEAPARAT FALSE(cat mai lungi,pentru ca oricum nu au cu ce sa o incomodeze.Scrisul oboseste iar expresia "treaba prin casa" nu a fost inca inmagazinata in bagajul de "vaste" cunostinte).Dar nu despre lucruri mari vorbim acum.

-extensii de lana(a se citi par),evident CAT MAI LUNGI SI NEGRE.Au auzit ele ca negrul subtiaza(in cazul lor IQ-ul).

-toate cele de mai sus asortate la lentile de contact CAT MAI ALBASTRE(luam in considerare o pseudo-diva care a strans cateva alocatii pentru a si le permite).

-ruj CAT MAI ROZ(scoate in evidenta culoarea och...lentilelor. Si cum telul suprem este deocamdata sa iasa cu orice pret in evidenta...)

-piele CAT MAI BRONZATA(cum au vazut ele in Rahova).

Odata bifat capitolul aspect fizic,domnisoara se ia si se introduce sau autointroduce in "lumea buna".Cu putin noroc,de catre un sponsor.In caz contrar va trebui sa se descurce pe cont propriu.Trist,nu-i asa?

Insa piata locurilor de munca nu desconsidera "diva".JOB-TINTA,DANSATOARE LA BARA.Vai,scuzata sa-mi fie exprimarea scrisa-animatoare.

Ajunsa la locul de munca(club,discoteca,night club etc etc),trebuie sa se foloseasca repede si cat mai bine de dotari,pentru a beneficia,ca o veritabila diva de duzina,de un sponsor.

Apare sponsorul si MINUNE!In mintea blondei sub acoperire incolteste O IDEE!!!Silicon.Mult mult silicon prin partile esentiale si poate si un tatuaj,doua...hai si vreo cateva piercinguri mai pe sus,mai pe jos.Si gata!

Ziua Z s-a apropiat.Acum este cu adevarat pregatita.Nici o problema spinoasa legata de aspect nu-i mai intuneca viitorul.Este pregatita sa ajunga in locul la care orice "doamna bine cu acte in regula" viseaza."TEMPLUL BAMBOO".

Acolo...multe poze in baie care urmeaza sa fie postate pe mai toate siteurile de socializare(sa moara de invidie sarantoacele).Restul serii se petrece cu aparatul foto in mana,urmarind vreun star local cu care sa se traga(in prima faza)in poza.

Ciclul serilor in BAMBOO este de dorit sa fie nesfarsit.Dar cariera nu poate fi neglijata.Punctul maxim al ascensiunii urmeaza a fi atins.Depasirea granitelor.Prima oprire Italia,Spania,Germania,Japonia(fiecare dupa buget,disperare,cunostinte,posibilitati).

In final....oare am omis ceva?

Aspect fizic-punctat,CUM?ASPECT INTELECTUAL???Ei,nah jignire!Dar pe cine intereseaza?Scriam de ea..."PSEUDO-DIVA DE LAND OF CHOICE".Locuitoare in tara in care Dan Diaconescu fabrica si promoveaza "VEDETE" precum ALINA PLUGARU,SEXY BRAILEANCA,SIMONA SENSUAL,iar Razvan si Dani si Capatos le idolatrizeaza in emisiunile matinale.Dar si o jumatate de diva trebuie sa aiba propriile modele de urmat.

IN LOC DE CONCLUZII-le astept pe ale voastre!

P.S.:Meterial de aprofundare-melodia "Fata de la tara"-Connect-R

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu