marți, 13 aprilie 2010

IPOCRIT PARANOIC-LUCREZ CU NORMA INTREAGA

Trecand in revista ultimii ani de facultate si excluzand momentele frumoase(care, surprinzator pentru unii,chiar au existat),ajung sa raman uimita de cata ipocrizie poate exista intr-un colectiv.
In perioada studentiei,dupa ce am ajuns sa socializam indeajuns incat sa devenim nesuferiti unii pentru altii,a aparut si un MISTERIOS BLOG.
O minte "plina de inteligenta" s-a gandit ca atata talent in ale scrisului nu poate ramane neimpartasit.
Solutia-blogul "ANONIM DE OCAZIE".
Un spatiu virtual in care un frustrat a inceput sa-si verse insultele si nemultumirile la adresa "sistemului asta nenorocit de invatamant",a "tarii acestea infecte"si,nu in ultimul rand a "prostilor de colegi".
Prin ce chinuri o fi trecut saraca PERSONULITATE in acesti 3 ani,respirand
acelasi aer cu restul "colegilor limitati"!
Subiecte tratate:
-doua dintre ele sunt topuri gen-CEL MAI ANTIPATIC PERSONAJ MASCULIN/FEMININ DE LA C.R.P.
Si ajungand la capitolul postari,a doua ideea a topului, a aparut postata la suspect de putina vreme dupa ultimul seminar de scriitura in PR,dinaintea vacantei de Pasti(nu ti se pare ANONIMULE?Evident nu.Ca asta e raspunsul preferat).La data respectiva puteai numara pe degete persoanele existente in sala(dar SSSSSSSST!Noi,micii prosti nu stim nimic.Tu ramai un MARE ANONIM).Tot atunci,unele "personaje" se bateau cu pumnul in piept ca pot descoperi cu usurinta cine este ANONIMUL.Ba,mai mult,ca l-au descoperit deja.Dar,bineinteles vor dezvalui totul la momentul potrivit(NU ZAU?!DE CE OARE?).Sa ramanem totusi la sssssssst!Pastram "anonimatul" asa cum e dorinta.
Bineinteles,pentru a induce mult prea proastra lume in eroare,nu a uitat sa se includa in top.PENIBIL,DE TOT RASUL,DOVADA CLARA DE INFANTILISM si lista o puteti continua chiar voi,ca merita cu prisosinta toate "aprecierile".(Doar si-a facut blog pentru a atrage comentarii.Care se doreau,probabil, a fi si elogiative pe alocuri.SORRY,dar cand va si scrie cu adevarat nu vor intarzia sa apara si acel gen de pareri.Ca pana la urma de injurat si acuzat FARA DOVEZI poate oricine.)
Si pentru ca tot veni vorba de DOVEZI,aceasta persoana sustine ca toate afirmatiile facute sunt bazate pe munca de detectiv(asa cum mi se adresa in unul din raspunsuri).CE OROARE...PARDON ONOARE!Sa fiu urmarita de asa o persoana importanta.Ma simt o mica vedeta(subliniez-mica.MARE esti doar tu si a ta...inteligenta?!?).Si te rog,nu incerca sa-mi ruinezi acest vis,spunand ca de fapt nu ai fost tu,ci ai retele organizate de spioni care fac toata munca in locul tau(se poate observa ce usor e sa fii paranoic.Doar sa vrei).
Si...CE CULOARE DE RUJ AM MAI FOLOSIT?IMI STATEA BINE PARUL ULTIMA DATA,MAI...ANONIMULE?Sau ti-au scapat aceste detalii esentiale in definirea unui caracter,fiind prins in desfasurarea altor activitati.De genul:"ce persoana draguta,binevoitoare si cool sunt!Haideti mai,dragi colegi,sa fim uniti si sa nu ne mai barfim pe la colturi!Macar acum pe final."Cu vocea stridenta si hahaitul de la tara ai toate sansele sa convingi.Un adevarat relationist cu clasa!Ce metode interesante de petrecere a timpului liber,pentru o persoana de varsta ta!
Mi-l si imaginez pe "saracul" ANONIM intr-o zi de munca(a se citi cules informatii),mergand cu lupa in mana si cautand urmele nesimtitilor care sterg mailurile de pe adresa anului.Sau ascultand din umbra cine pe cine mai insulta si aparand dupa apoi ca porumbelul pacii,pozand in cea mai de gasca persoana.
Mult mai interesante decat postarile propriu-zise,sunt comentariile "personajului enigmatic",dupa ce cate unul sau altul are indrazneala de a-i atrage atentia cu referire la ceva.
Asezat in fata tastaturii incepe sa-si formuleze raspunsurile,negand orice afirmatie nu-i convine(indiferent daca se stie clar ca e adevarata).
NU,nu este IPOCRIT,nu este INCULT,nu GRESESTE(tastatura e de vina),nu COPIE,nu STERGE MAILURI,nu URMARESTE COLEGI PENTRU A-I BARFI ULTERIOR PE BLOG.
Si cand te gandesti ca in 3 ani au existat atatea ocazii in care sa stai in banci alaturate,sau la masa cu o astfel de TENTATIVA UMANA...
Rezumand "scrierile":
-colegii:niste:"marlani cu diploma"(asa cum insasi autorul sustine);
-profesorii:niste persoane ce neindreptatesc persoanele inteligente.Ce ANONIMUL nu e in stare sa ia 10 la examene?Tot va dati destepti cu totii.Il faceti sa se simta inferior.Colegi rai ce sunteti!);
-facultatea:un spatiu mult prea mic pentru o inteligenta atat de mare(exista HARVARD,asa cum i-am mai sugerat.Dar nu e buna solutia se pare.El vrea aici.Ii place dar nu-l lasa constiinta curata sa inchida ochii la atata nepasare si nedreptate.De aceea a facut toate acele afirmatii.Bine,pe langa asta,acolo se INVATA, nu se da din gura aiurea.Dar sa nu vorbim de lucruri total necunoscute unora);
-tara,continentul,planeta si galaxia vor fi tratate posibil in postarile viitoare(deh,vine masterul si "marlanii de C.R.P." se vor imprastia.Dar asa un detectiv iscusit nu are cum sa intampine probleme).
Momentan,ANONIMUL corecteaza cu dex-ul in mana urmatoarea postare(asa se intelege si durata mare de timp necesara scrierii unui simplu raspuns).Cum vocabularul limitat nu-l ajuta,nu se poate da de gol.
PENTRU A CONCLUZIONA:din partea unei astfel de "persoane",nu poti avea asteptari mai mari.Blogul "ANONIM DE OCAZIE" e reflectarea perfecta a personalitatii si incercarilor chinuite de gandire si exprimare in scris.
CU RISCUL DE A APELA LA REPETITIE,TIN SA FIU DE ACORD CU TINE,CU PRIVIRE LA UN SINGUR ASPECT.
DA, ESTI UN ANONIM.UNUL MIC PRINTRE ATATIA DIN LUMEA VIRTUALA SI O COMPLETARE A ACESTUIA IN LUMEA REALA.
DAR POTI FI FERICIT.MACAR URMEZI ACEEASI LINIE PE TOATE PLANURILE.
UN ANONIM DE LA UN CAPAT LA ALTUL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu