luni, 24 mai 2010

BLONDA vs BRUNETA




Nu am inteles niciodata aceasta ciondaneala stupida intre unele reprezentante ale sexului mai mult sau mai putin frumos:"Eu sunt mai sexy ca sunt blonda!Ba eu fata ca-s bruneta!"
Ei,nu zau?Cine zice?

Mereu blondul mi-a lasat impresia de frivolitate,de tipa usuratica,gata sa inceapa sa faca o criza de nervi in plina strada pentru ca i s-a rupt tocul la pantofii cu care nu prea stia sa mearga.
Plus ca e o enigma si in ziua de astazi de ce unele dudui balaie isi lasa sprincenele asa cum au aparaut ele pe lume.Si sa vezi atunci moartea pasiunii.BLONDA CU SPRINCENE NEGRE PRECUM TACIUNELE.Spuneti voi ca nu e sexy!
La capitolul make-up pierd iar teren.O blonda nemachiata arata jalnic.Va spun pentru ca am vazut mult prea multe in aceasta situatie.Oricat de frumoase ar fi trasaturile lor,cand le dai jos tencuiala te cam sperii.Culoarea parului le face sa fie spalacite,sa para mult prea palide,cu o paloare bolnavicioasa.

Brunetul a castigat mult teren in ultima vreme.Si pot declara sus si tare ca e culoarea preferata a pitipoancelor.Ma refer la acea nuanta agresiva de negru.
Cu siguranta ati observat macar o EA trecand unduitoare prin fata voastra.Boticul si unghiile false roz,lentilele cat mai albastre si lana intinsa bine bine cu placa sau,(cum altfel?) sarmalute.
Cu toate acestea,majoritatea studiilor au aratat ca in spoturile publicitare sunt preferate brunetele,pentru senzualitatea lor,in detrimentul blondelor.
Blondele sunt distribuite in foarte multe reclame la detergenti,masini de spalat,teme cu tenta casnica.Pe cand brunetele abunda in cele la lichior,sampanie,ciocolata.
Si pe buna dreptate.Majoritatea blondelor de la Hollywood sunt preferate nu neaparat pentru frumusetea lor naucitoare ci pentru carisma pe care o emana in fata camerelor de filmat.
In schimb,foarte multi barbati sunt de acord ca e greu de refuzat o bruneta cu sange fierbinte,o spanioloaica ce duce cu gandul la coride,sau o frumusete exotica din America Latina.Iar frumusetea lor naturala este apreciata.
Eu una,raman fermecata de brunete.Dar sa nu ma lansez in prea multe afirmatii.

VOI CE PREFERATI-BLONDELE SAU BRUNETELE?SI DE CE?

3 comentarii:

  1. mai eu tre sa recunosc ca de la natura sunt mai blonduta...cand eram micuta eram blonda blonda, dar cu trecerea timpului mi s-a inchis pana la un saten extrem de deschis, doar cateva fire mai erau blonde, are se deschideau de la soare, dar de un an si ceva am intrat in randul brunetelor si toata lumea imi spune ca imi sta mult mai bine pentru ca imi scoate ochii in evidenta...asa ca raman la brunet!

    RăspundețiȘtergere
  2. satenele :D pentru ca sunt satena :P

    RăspundețiȘtergere
  3. si blondele si brunetele pentru ca imi place dragostea....

    RăspundețiȘtergere