duminică, 23 mai 2010

"DIVA" CU HAMSIA-N DINTI



Este binecunoscuta deja pasiunea anumitor domnisoare de a-si etala tinutele, ca in zi de sarbatoare in sat,la mall-ul din oras.
Insa in ultima vreme observ o tot mai mare atractie a acestor specimene fata de locurile frumos mirositoare a aripioare de pui,cartofi prajiti si...HAMSII.
Dupa ce "frumusica sexy" isi prinde mesele de lana galbena,isi da boticul cu tencuiala roz si isi pune pe ea petecele cele mai "sexy"????!! ii da repede un sms celei mai bune prietene sa stabileasca locul de "ieseala".
Suna telefonul...:
-Buna fataaaaa!Hai esti gata?
-Da fata.Astept sa treaca Ionel cu BMW-ul sa ma ia si venim la tine.Fa-te sexy fataaa pana atunci, sa fim cele mai tari.Eu mi-am luat fustita aceea misto roz si bluzita roz decoltata.
-Fata,fata sa nu-mi uit ochelarii cu rame galbene.Merg super taree la parul meu!WOOOW,vom fi mortale.Hai pa fata.Te-am pupat.Sa veniti repede ca intarziem la concert.
-Da fata.Hai pa!

Dupa mai bine de o ora, in fata blocului scorojit si invaluit in miros de tocanita de cartofi cu ceapa prajita,trage BMW-ul.In mare fuga iese si Ionel cu Floricica dupa el sa o intampine pe Getuta.
Ajunsi la mall ii recunosti dintr-o mie 3 globuri sclipitoare pline de D&G-uri Versace-uri si tot neamul lor.
Am observat in ultima vreme ca nu mai este suficient sa te plimbi cu poseta atarnata de mana"rupta" prin magazine.Nu esti remarcata destul.Asa ca noua destinatie perfecta de afisare a taranismului acerb este...KFC.
Un episod tipic romanesc mi s-a intamplat sa-l observ chiar cu o seara in urma.
Aflata in mall de ceva vreme,in cautarea unor articole pentru desfasurarea activitatilor sportive,mi se face foame.Cum mai aveam de stat ceva,decid sa dau o fuga un ataj mai sus sa mananc repede ceva.
Gasesc,cu greu ce-i drept o masa libera ,o ocup,dau comanda si ma asez frumos sa mananc.
Langa KFC mai sunt amplasate cateva restaurante,ca in majoritatea centrelor comerciale.
Nu trec bine 10 minute ca trei "gratii" isi fac aparitia.
EL-un burdihanos cu mustacioara si tricou alb bine mulat pe pectorali.

ELE-Floricica,asa cum bine ii spune numele...roz din cap pana in picioare(ca o floare nu alta.Cam trecuta floarea ce-i drept si mai mult artificiala decat naturala.Dar plasticul e cool rau de tot pentru multe tute de gen).Sarmalutele din parul negru contrastau perfect cu auriul de la poseta mare DOLCE...

Cealalta,Getuta- se "unduia sexy" in bluzita alba trasa cu greu pana sub buci si tintuita in loc de o centura aurie demna de un campion K1.Cum afara era cam racoare a zis ca nu strica si o pereche de ciorapi de licra,culoarea cracului,sa straluceasca frumos in lumina de mall.Astea asortate la niste sandale(tot aurii,cum altfel?),cu vreo doua numere mai mari,care faceau sa-i fuga degetele in fata.

Vad ca trupa de soc renunta la a comanda de la KFC,rapusi de un miros strasnic de usturoi ce venea de la un restaurant din apropiere.Se cauta ele prin poseta si pana la urma decid sa-si comande o "capita" de hamsii.
Una doua prind o masa libera si se aseaza in apropierea mea.
Sa le vezi pe ele suave ca niste adevarate printese cum rodeau la hamsiile pline de usturoi si sorbeau din bere.SEXY,SAU CE?

Cu burtile pline se ridica si isi continua periplul prin magazine,atingand cu manutele lor pline de duhoare de peste imputit,hainele frumos aranjate.
Cu asa lume...sa tot vii la mall.SAU...

2 comentarii:

  1. pfai, super tare!! conosc fenomenul, mai ales de burtosi cu ceafa lata (cu 4-5 straturi de grasime pe ceafa), da tricou frate, mulat pe pectorali... sa nu vorbim de burtoaca, plina cu mici, bere si cum zici si tu, cu 20 kilograme de hamsii. peste tricou nu era cumva si lantul cainelui...gros de 2 degete, cu vopseaua dusa, parca incarnat in ceafa raului :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca o asteapta cineva jos de sta in pozitia aia :))

    RăspundețiȘtergere