duminică, 23 mai 2010

HOPA HOPA-SA ARUNC IAR CU BANCNOTA




Martea trecuta,convinsi de impresiile foarte bune ale unui prieten,cu privire la un club nou deschis,ne-am hotarat sa nu ramanem in urma "trendului" si sa fim prezenti la un party.
Locatia respectiva se afla in Pitesti,chiar in cadrul mall-ului(ce inspirat,nu?)si se vrea a fi cel mai de fite club,la ora actuala.
Cu privire la preturi,nimic mai adevarat-fite maxime.
Insa fauna ce popula spatiul...OMG OMG OMG!
Locul arata foarte bine,nimic de obiectat,muzica de calitate,sonorizarea foarte buna,nimic de reprosat.Nimic pana cand,dupa cateva pahare obtinute cu greu(stat la coada,dat din coate) la free bar,duduile au inceput sa-si dea arama pe fata.

Care mai spilcuita,care mai parfumata,dupa vreo doua pahare de tarie sorbite cu patos au inceput sa se clatine pe tocurile care si-asa le incomodau prea tare.
Cum manele nu baga DJ-ul nici de-a naibii au zis ele sa se simta mai in largul lor.
Asa ca hopa sus pe un cub ramas liber,poalele in cap,niste strigate de euforie si petrecerea era perfecta.
Toate acestea in timp ce baietii descoperisera o intrebuintare pentru servetelele de pe mese.Prea semanau ele cu niste bancnote,in mintea lor invaluita in aburii de alcol.Si li se cam facuse dor de show-urile din batatura,cu Salam,Carnat si alte mezeluri grohaitoare de manele.Asa ca nici nu au mai stat pe ganduri si au inceput sa le rupa si sa le arunce pe fetele dezlantuite de pe cub.In scurt timp,o buna parte din club era plina de bucati albe de hartie.
Iar ca peisajul sa fie complet,una din fete isi cheama o prietena sus:
-FAAAA,hai si tu aici cu noi!
WOW,cat de taranca sa fii?Cam cat se poate.
Dar pentru multi neni erau niste bucati numa' bune,pe pariu.
Asa-i cand esti disperat.Trista treaba.Decat cu asa ceva la usa casei,mai bine alone.
Parerea mea...CARE ESTE.

2 comentarii:

  1. vai de viata mea, da cum sa apari asa frate? sa iti lasi toate la vedere cand ai niste tzatze ca si vaca...ca alea deja nu mai pot fi numite sani...deci ce oameni
    si pe mine ma mai intreaba multa lume de ce nu mai ies asa de des in club? pai pentru ce pnm sa ies, sa vad toate balenele cum se dezgolesc si dau din sunci, sa vad toate pipitzele care nu stiu cum sa se unduiasca mai bine ca sa capteze atentie, sa vad toti baietasii figurantii care abia stiu sa vorbeasca, dar cand se pune langa tine, pune si cheia de la bmv pe masa, ca sa vezi mai draga ce are baiatu!
    ma crezi ca prefer sa stau acasa, sau la o terasa, sau sa ne strangem undeva mai multi si sa ascultam muzica si sa dansam, sa ma plimb, sa stau sa ma uit la stele decat sa vad asemenea specimene

    RăspundețiȘtergere
  2. Am lucrat si eu intr-un club si s-a urcat una pe bar care vroia sa-si arate "talentele" si de buna ce era a cazut de la 1m si ceva drept in fund

    RăspundețiȘtergere